måndag 30 mars 2009

jag just nu

Här kommer en lo som jag gjorde till pappersbitens mars-tävling. Den handlar om mig just nu! Blommorna som jag är helt förälskad i köpte jag på second hand. Billigt och klimatsmart! =)

tisdag 24 mars 2009

ny design + lo

Har bytt design i bloggen och jag tror att jag är nöjd. Det ända är att den vita texten kanske syns lite väl dåligt. Men jag vill inte byta riktigt än för jag gillar att det är vit text. Ville ha en design som var så avskalad som möjligt men ändå med viss struktur. Det känns faktiskt riktigt skönt att bkli av med den andra och få in våren och det ljusa!

Här är en lo som jag gjorde efter mässan i gbg (älskar verkligen det mönstrade pappret som jag använt här!!) Papprena, bandet och bingobrickan köpte jag på mässan. Foto har jättekass kvalitet och är suddigt, tyvärr. Jag gjorde lo'n efter en skiss av MiMas. Journaling-texten har jag skrivit ut på vanligt papper.

torsdag 19 mars 2009

bidrag till scrappers cc

Scrappers har annordnat en underbar cc som sträcker sig under en hel vecka. Förra helgen hade jag terapi-scrapp och hann med många bidrag!! Det var verkligen kul att få sätta tänderna i en cc och scrappa en hel dag. Här är de bidrag jag gjorde i helgen:



Det här pappret har jag haft från min första scrap-tid och har tröttnat och lagt undan hela den serien, men nu plötsligt kändes det helt rätt igen =) ekonomiskt och bra!! Blommorna är från second-hand och jag älskar dom verkligen! så kraftig orange färg. Knapparna är nog från mammas knapplåda. Jag har använt mig av en textstämpel som jag köpte på scrapmässan i gbg. Det står "enjoy the day" på den. är inte så mycket för stämplar annars, men den här gillade jag verkligen. texten är skriven med dymo.

Två små påskkärringar (långt ord=) och mina k och r är nu slut på mitt fina alfabet) Även här är det blommor från second-hand, alltså sånna som har suttit på ljusmanchetter. det prickiga bandet älskar jag! köpte det på scrapmässan också! passade perfekt till ett påsktema! biljetterna kommer från tim holtz och papprerna är en salig blandning. ett par från bg.


Gillar egentligen inte monokromiska alster, tycker att det blir för platt. men när jag kom på idén med att scrappa en studentbild helt i vitt fick jag en liten kick. vilken utmaning!
Det här är första gången som jag scrappar om min farmor. jag minns henne inte alls, hon dog när jag var mellan ett och två. men jag har fått höra berättat en massa om henne ich farfar kommer jag ihåg lite, lite av. den här bilden är säkert tagen redan på sjuttiotalet och jag tycjer att den är så vacker. på den här ville jag verkligen låta blommor flöda, då hon står i naturen, men ändå hålla den ganska stilren för jag ville låta fotografiet tala för sig själv.

onsdag 11 mars 2009

underbar helg

ja, jag vet att jag är lite sen med mina uppdateringar, är ju roligare att scrappa =) I helgen var det i alla fall dags för den efterlängtade mässan! puh! en massa bra shopping med TREVLIGT sällskap =) och sen scrap på kvällen! en riktig heldag. till min stora fasa har redan den dåliga (för oss) dollarkursen visat sig i scrapvärlden. plötsligt var allt mycket dyrare! hur ska det gå för mig och min redan febriga ekonomi??? har ju dragit in på det mesta redan för att kunna scrappa.

Har dragit på mig en förkylning under min gbg-helg, men det verkar inte bli så farligt. ingen feber eller så, utan det är mest halsen som är drabbad.

i måndags träffade jag min kusin och mitt underbara kusinbarn. Här har jag scrappat en lo om henne och hennes första jul. försöker ändra min stil lite, tröttnade på det jag gjorde innan. och blev så inspirerad av fialoppans stil! en av de bästa scrappare jag vet! den undre går i samma stil och jag gillar veriligen kombinationen; vit, blå, röd! enda nackdelen är att vit cardstock är så svår att fota!




onsdag 4 mars 2009

äntligen mässdags

Som jag har väntat på den här helgen!! Imorgon åker jag och katten upp till gbg och sen är det Scrapmässan på lördag plus scrap-och umgänge på kvällen! Kan det bli bättre?!

Här kommer en lo som jag gjorde för ett tag sen.