torsdag 21 januari 2010

tre

Nu har jag påbörjat mitt vikariat och jag är såå nöjd. Det är en härlig liten förskola med fokus på rörelse. Bra personal och riktigt goa ungar =) Så nu varvar jag jobb med skolan i några veckor frammåt. Ett år har jag kvar nu. Sen är jag lärare. Känns bra och jag hoppas att det går fort sen är det en extra termin för magisterexamen.

Jag har gjort ett bidrag till den nya utmaningsbloggen. De blå blommorna i nedre kanten av fotot är utklippta från ett mönsterpapper (minns inte vilket).



Imorgon kommer mamma och hälsar på så det blir en tripp till Lund och en massa fika!!

fredag 15 januari 2010

Längtar till sommaren

Åh, är så jäkla irriterad idag. Jag sökte en lägenhet och låg etta fram tills att den avpublicerades. Så jag tänkte ju såklart att den var min. Jättebra läge med fin innergård och allt. Men så kollade jag idag och då hade jag halkat ner till en 6:e plats. Och den som ligger etta har stått i kö bra mycket kortare än jag. Skumt tyckte jag och ringde fastighetsbolaget. Då har de som redan bor i deras bolag företräde, vilket jag visste. Men tråkigt att köändringen inte kunde komma automatiskt så att jag slapp bli så besviken. Hade verkligen ställt in mig på att flytta... Har väl fortfarande en viss chans, men den är ju inte så stor.

Kan i allafall glädja mig åt att jag har fått ett vikariat på en förskola. Det är faktiskt helt perfekt. Måndagar och tisdagar, halva dagar. Så skolan blir inte lidande. Och förhoppningsvis kan jag få fler dagar. Och så har jag världens finaste pojkvän som jag borde säga varje dag hur tacksam jag är över.


Jag fortsätter fylla bloggen med sommarminnen! =) Det är ett tjockt grått täcke utanför mitt fönster och det finns inte tillstymmelse för en liten solglimt. Lo'n är gjord till Magdas där man skulle använda stämplar i bakgrunden. Jag har gått loss med stämplar och embossing och gjort en sirlig svart ram runt kortet.

onsdag 13 januari 2010

urinvägsinfektion...

Blä! Kom precis hem från läkaren och jag har f o r t f a r a n d e urinvägsinfektion! Haft det över en månad nu och ska snart påbörja min tredje kur med medicin. Hoppas att den biter så jag blir av med skiten snart! Hoppas att det har med infektionen att göra, att jag har sovit i fjorton timmar i sträck plus sovit middag! Om inte är det ju helt sjukt!

Här är det slask och trist så då längtar man tillbaks till såna här dagar:

Bilderna är från midsommarafton förra året som var så där idyllisk som man önskar att alla högtider var. Med midsommarstång och tipsrunda! Längtar tills det blir lite vår och körsbärsträden blommar här i Malmö.

onsdag 6 januari 2010

2010

Wow, tänk att vi får säga att vi lever på 10-talet nu. Jag känner mig som en liten dam på 1910-talet med fina klänningar. Nu är det ju förstås 2010-talet, men med lite svartvita foton och vintage-inspirerat scrap kan känslan av det gamla härliga 1900-talet blir tidlöst. Det här är två relativt gamla lo's, men jag hinner aldrig ikapp mitt bloggande med mitt scrappande. Den första lo'n arbetade jag länge med för att få rätt känsla. Jag distressade pappret och sprayde vatten över. Bilden är tagen på min mamma och min kusin sommaren 1980.

Nästa lo är på min fina Kalle. Jag ville hålla den enkel och med dold journaling.