fredag 12 februari 2010

Svensk Srapbookings bloggcandy XL

Glömde ju helt bort att blogga om det här roliga! =) Alla hjärtans dag närmar sig och Svensk Scrapbooking håller i en riktigt stor Blog Candy. Jag som älskar tävlingar tycker förståss att det här ska bli SÅ kul! Dragning är alltså den 14:e och jag håller alla mina tummar! =)

måndag 8 februari 2010

Förkyld =(

Ja, som jag visste, så timade jag in fredagen - första lediga dagen - att bli riktigt förkyld på. Så nu sitter jag här med massa kläder och filtar och en hög med snorpapper, nässpray och halstabletter. Huvudet värker, förjag lyckas alltid med att få bihålsinflamation varje gång jag är förkyld, trots att jag snyter mig så försiktigt jag kan. Lite segt att missa jobb nu också. Men man får göra det bästa av situationen och njuta över att få vara hemma lite utan dåligt samvete. Ska skriva lite arbeten också, så helt sysslolös är jag inte.

Här kommer en av mina absoluta favoriter 2009! Det är en bild på mig som en fotograf har tagit när jag gick på dagis. Jag är 6 år med en stor glugg i munnen =) Älskar pappret som jag har till bakgrunden (kommer inte ihåg vilket märke). Jag har sytt en ram runt halva pappret, något jag har börjat mer och mer med. Tycker att det ger liv åt layouten och man ser hur mycket man arbetetat med den.

torsdag 4 februari 2010

du och jag

Dagarna går fort och jag har haft fullt upp med skola och examination varvat med jobb. Känner verkligen på mig att jag kommer bli sjuk nu med. Vilket de flesta verkar bli nu. Knappt några barn på förskolan och alla hostade och snörvlade. Men en förkylning kan jag klara av, har faktiskt inte vart sjuk sen i somras. jag som alltid blir sjuk! Hade nästan till och med vart lite skönt att bli sjuk och lite ompysslad =)

Tänkte visa en lo jag gjorde för ett tag sedan med en bild från i julas på mig och fina K på sjön vid mina föräldrars hus. En riktig kärleks-lo! Det var så kul att bara ösa på med romantik =) Är så tacksam över min underbara grabb. Mitt fina lilla hjärta.