tisdag 23 november 2010

Ser framåt

I Göteborg har vi en klubb som heter uppåt framåt, ett underbart bra namn tycker jag! Det den enda sanna vägbeskrivningen. Vet man inte vart man ska så är det alltid uppåt framåt som gäller! Det blir alltid bra då. Den här lo'n handlar om när jag äntligen lyckades följa den vägbeskrivningen, dold journaling på tagen. Titeln 'ser framåt' anspelar på en Håkan Hellström-låt.

måndag 15 november 2010

Årets första julalster

Ja, det gäller att börja i tid. Gillar hösten jättemycket. Men tiden går fort och snart är det dags för advent. Jag har scrappat till Scrap och trycks skisstävling. Det blev ett foto från förra julen där mitt lilla kusinbarn öppnar julklappar med mormor. Denna lilla tös har fått en liten lillebror och en liten syssling så denna julen blir det flera barn att gosa med! Me like!


Detaljbild på mina absoluta favoritblommor just nu från Prima.

söndag 14 november 2010

Äntligen scraptid

Allt är klart och inlämnat till kursen och jag har börjat på en ny. Och det betyder scraptid! Satt hela dagen igår och det blir säkert en del idag med. Kan meddela att jag har blivit gästdesigner hos Little yellow house kits och har fått ett helt fantastiskt fint kitt som jag naturligtvis redan satt tänderna i! Kika in lite längre fram så får ni se vad det blev!

Idag får ni se en lo med mig som pytteliten! =)

onsdag 3 november 2010

plugg, plugg och mera plugg

Det känns som att alla är mitt uppe i inlämningar och examinationer just nu. Själv har jag en hemtenta tills på måndag och en dansredovisning imorgon. Blir ju inte så mycket scrappat då. Men ska nog försöka sätta mig lite ikväll. Jag har nämligen köpt en helt egen underbart vacker symaskin!! Jag och en kompis hittade den i garage-loppis och fick den för en hundring! En vacker husqvarna, nästan likadan som min mamma har haft sen hon var i tonåren. Tycker det är så roligt att sy, även om jag inte är så bra på det.

Ikväll ska jag visa en lo om min pappa som en liten gosse. Det är så roligt för jag såg precis likadan ut när jag var liten!

Här har jag gått loss med spray, distress och lite allt möjligt. Något som jag verkligen älskar nu är vimplar! De här är klippta ur ett tyg med gröna brads mellan varje.